“Nuk ka luftë”/ Trump tregon marrëdhëniet me Kim Jong Un

schedule04:13 - 23 Tetor, 2020

schedule 04:13 - 23 Tetor, 2020

Presidenti Trump të enjten shpalli atë që ai e përshkroi si një “marrëdhënie shumë të mirë” me diktatorin e Koresë së Veriut Kim Jong Un.

“Unë kam një marrëdhënie shumë të mirë me të. Një djalë i ndryshëm, por ai ndoshta mendon të njëjtën gjë për mua. Ne kemi një lloj marrëdhënieje tjetër. Ne kemi një marrëdhënie shumë të mirë. Dhe nuk ka luftë,” tha Trump në debatin përfundimtar presidencial.

Ish nënkryetari Joe Biden ndërkohë në skenë kritikoi Trump për legjitimimin e diktatorit dhe kombit. “Ai ka folur për shokun e tij të mirë i cili është një bandit, një bandit, dhe ai flet se si jemi më mirë. Dhe ata kanë raketa shumë më të afta, të afta për të arritur territorin e SHBA shumë më lehtë se kurrë më parë, ”tha Biden.

Biden tha në debat se ai do të takohej vetëm me udhëheqësin e Koresë së Veriut “me kusht që ai të pranonte që ai do të tërhiqte kapacitetin e tij bërthamor”.