Nëse bëni këtë gjë në ditën e lindjes, një incident i madh do t’ju ndjekë gjatë gjithë vitit

schedule18:10 - 23 Qershor, 2022

schedule 18:10 - 23 Qershor, 2022

Kur njerëzit vijnë në disa vite të mëvonshme, ata i kushtojnë gjithnjë e më pak vëmendje ditëlindjes së tyre. Shumë njerëz mendojnë se është e kotë të festosh, të gëzohesh, por aty qëndron një “kurth” i madh dhe një gabim që bëjnë të rriturit.

Ditëlindja është një ditë e rëndësishme për energjinë tonë. Duhet të jetë një ditë gëzimi, feste, një moment kur mund të lidheni edhe më shumë me veten.

Sipas besimit të vjetër, njeriu duhet të jetë i lumtur dhe mirënjohës për ditëlindjen.

Kur të zgjoheni, falenderoni veten për gjithçka të bukur që ju ka ndodhur deri më tani. Hiqni qafe të gjitha mendimet e shëmtuara dhe të këqija, sepse është shumë e rëndësishme se çfarë lloj vibrimi jeni në atë ditë.

Në kohët e vjetra, besohej se ajo që rrezaton në ditëlindjen tënde, e tërheq gjatë gjithë vitit. Konfliktet, emocionet negative dhe agresioni janë të papranueshme sepse do të bllokojnë rrjedhën e energjisë së pastër dhe do t’ju bëjnë të prekshëm ndaj komenteve negative dhe njerëzve toksikë.

Mendoni se çfarë keni bërë mirë në vitin pas jush, pse duhet të jeni krenarë për veten tuaj, çfarë duhet të ndryshoni… Blini një dhuratë, vishuni bukur, edhe nëse nuk jeni duke festuar, bëni gjëra të vogla që do t’ju përmirësojnë humorin.

Sipas besimeve të vjetra, nuk duhet të bëni si më poshtë në ditëlindjen tuaj:

Mos huazoni asgjë nga të tjerët një ditë para ditëlindjes suaj dhe në vetë ditën. Përndryshe, besohet se gjatë gjithë vitit do t’ju ndjekin problemet financiare.

Mbroni veten nga komunikimi me njerëz toksikë, por rrethohuni me ata që janë më të afërt që ju sjellin dashuri dhe gëzim.

Mos e festoni ditëlindjen paraprakisht, besohet se sjell fat të keq.

Shmangni të gjitha emocionet negative, por përpiquni të jeni në humor pozitiv gjatë gjithë ditës.

Mos u grindni dhe mos u konfliktoni me të tjerët, por krijoni një atmosferë paqeje dhe energjie pozitive në ditëlindjen tuaj.

Mos gjykoni njerëzit që ju kanë sjellë një dhuratë që nuk ju pëlqen, por jini sinqerisht mirënjohës për çdo dhuratë./abcnews.al