Në pamundësi për t’i blerë rrobat e Bajramit, burri hedh 4 fëmijët në kanal

schedule14:16 - 4 Maj, 2021

schedule 14:16 - 4 Maj, 2021

Në depresion për shkak të varfërisë, një burrë vrau katër fëmijët e tij duke i hedhur në një rrjedhë uji në Faisalabad.

Incidenti ndodhi në zonën Bandala të qytetit brenda zyrave të stacionit të policisë Khurrianëala.

Policia tha se burri është marrë në paraburgim pas një ankese të gruas së tij. Ai pranoi se kishte hedhur katër fëmijët e tij, duke përfshirë tre vajza dhe një djalë në kanalin Bhakhi, pas së cilës ka filluar një kërkim për të nxjerrë trupat e tyre.

Policia tha se burri bëri hapin ekstrem për shkak të varfërisë pasi ai nuk kishte financa për t’i blerë fëmijëve të tij rroba të reja për Bajram.

Katër ditë më pas, ai i nxori fëmijët e tij me pretekstin se do të bënin shopping për Bajram dhe i hodhi në kanal./abcnews.al