Moshat e të shëruarve nga COVID në Kosovë, mes tyre edhe fëmijë

schedule16:01 - 25 Tetor, 2021

schedule 16:01 - 25 Tetor, 2021

Kosova po shkon drejt zeros sa i përket rasteve ditore me COVID.

Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar raste të reja me virus, 2 prej tyre nga Prizreni dhe 1 nga Fushë Kosova.

1 i infektuar është rreth moshës 30-39 vjeçare, ndërsa 2 janë 59 vjeç.

Numri i të shëruarve ka qenë shumë më i lartë. Gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 20 persona nga virusi. Prej tyre, 5 janë të moshës 10-19 vjeçare, ndërsa 2 të moshës 20-29 vjeçare.