Ky është njeriu më me fat në botë, i bie dy herë rresht llotaria

schedule03:39 - 29 Korrik, 2022

schedule 03:39 - 29 Korrik, 2022

Një burrë nga Massachusetts në SHBA fitoi një çmim llotarie prej 25,000 dollarë në vit për jetën, pasi kishte fituar më herët një çmim prej 1 milion dollarësh gjashtë vjet më parë.

Lotaria Shtetërore e Massachusetts tha se Kevin Miller nga Montague bleu një biletë për shortin e 18 shkurtit Lucky for Life nga Food City në Turners Falls.

Bileta e zgjedhjes së shpejtë të Millerit i dha atij një çmim prej 25,000 dollarësh.

Fituesi vizitoi selinë e llotarisë më 20 korrik ku shkoi të merrte çmimin e tij, shumën prej 390,000 dollarësh, pasi pjesa tjetër janë taksa shtetërore dhe federale.

Miller fitoi më parë një çmim prej 1 milion dollarësh nga një biletë gërvishtëse e Cadillac Riches në 2016. Ai u tha zyrtarëve të lotarisë që të dy biletat e tij fituese ishin blerë tek i njëjti dyqan.