Kujdes! Nuk duhet të mbani asnjëherë shishe me ujë në makinë gjatë verës

schedule23:53 - 30 Qershor, 2022

schedule 23:53 - 30 Qershor, 2022

Tani në ditët e verës, të gjithë ju që keni makinë, mbani një shishe ujë, për t’u hidratuar. Nëse e keni bërë deri tani, mos e bëni më, nëse shishja e ujit është plastike.

Ajo që ju duhet të dini është se shishet plastike kanë kimikate. Duke u ekspozuar në diell, ata i çlirojnë. Më pas, kimikatet e çliruara do futen në ujin që ju do pini. Mikroorganizmat do sjellin probleme në shëndetin tuaj.

Për këtë arsye sugjerohet që uji të mos mbahet asnjëherë në makinë dhe të mos ekspozohet në diell.