Kuiz: A mund të gjeni sa lapsa ka në foto?

schedule12:44 - 15 Nëntor, 2021

schedule 12:44 - 15 Nëntor, 2021

Janë të shumtë ata që kalojnë kohën e tyre duke zgjidhur enigma dhe kuize, sepse kështu testojnë njohuritë dhe vëzhgimin e tyre.

Konkretisht, kuizi i mëposhtëm po bën xhiron e internetit dhe duket se është shumë i vështirë për përdoruesit e rrjeteve sociale. Qëllimi i kuizit është të gjesh sa lapsa ka në foto. Përgjigjet janë të shumta, por pak e gjejnë atë të duhurin.

Shikoni më poshtë foton dhe përgjigjen, por përpara se të shihni numrin e duhur, përpiquni ta zgjidhni atë.

Përgjigja e saktë është 72. Mos i numëroni lapsat nga goma, por nga fundi. Kjo do t’ju ndihmojë të gjeni numrin e duhur./abcnews.al