Kontrabandonin medikamentesh farmaceutike

schedule15:34 - 20 Shtator, 2017

schedule 15:34 - 20 Shtator, 2017

Policia e Tiranës ka arrestuar dy persona për kontrabandë medikamentesh farmaceutike.
Ata janë Enval Xhoxhi 31 vjeç dhe Kozeta Ylli 47 vjeçe të dy nga Tirana.
Këta persona u arrestuan nga sektori për Krimin Ekonimik dhe Financiar, pasi tregtonin dhe transportonin mallra që janë kontrabandë në farmacitë që menaxhonin.
Gjate arrestimit policia u gjeti 90 medikamente të ndryshme farmaceutike kontrabandë. 42 prej tyre janë gjetur në farmacine e Enval Xhoxhit.
Ndërsa 48 medikamente farmaceutike kontrabandë u gjetën në farmacinë që menaxhonte shtetasja Kozeta Ylli.