Kim: Shqiptarët nuk mund të mjaftohen me 100 euro, duhet të vlerësojnë votën e tyre

Ambasadorja Amerikane Yuri Kim në një intervistë për ABC  ka komentuar çështjen e shumëpërfolur të blerjes së votës në vendin tonë. Kim në intevistën e saj për gazetaren Esiona Konomi është shprehur se qytetarët shqiptarë duhet të dinë vlerën e votës dhe të mendojnë të ardhmen e fëmijëve para Iphonit të përdorur dhe 100 eurove … Vazhdoni me leximin e Kim: Shqiptarët nuk mund të mjaftohen me 100 euro, duhet të vlerësojnë votën e tyre […]

Read More…