Jeni partneri toksik në lidhje? Testi që do t’ju zbulojë të vërtetën

schedule14:06 - 17 Shtator, 2023

schedule 14:06 - 17 Shtator, 2023

Marrëdhëniet toksike lindin pa e kuptuar as njëri partner. Sigurisht që marrëdhëniet njerëzore nuk janë të gjitha të lehta, por duhen manipulimet e duhura për të gjetur ekuilibrin dhe për të shijuar jetën dhe momentet me partnerin, duke pasur sa më pak sjellje dhe momente të këqija mes jush.

Por çfarë ndodh në rast se njëri prej të dyve është vërtet toksik dhe kjo e mban lidhjen të ndenjur, por edhe shpesh krijon ndjenja negative dhe toksicitet për ju?

Ka shumë mënyra për të treguar nëse jeni “toksiku”, si për shembull nëse kërcënoni se do të ndaheni me partnerin nëse ai bën një gabim ose nuk merr vendimin që dëshironi. Ose mund të jeni shumë xheloz për shkak të çështjeve tuaja të besimit dhe të shkaktoni stres dhe toksicitet.

Megjithatë, për t’i korrigjuar të gjitha këto, së pari duhet t’i njihni dhe t’i kuptoni ato. Dhe testi i mëposhtëm është një fillim shumë i mirë, për të parë nëse keni sjellje toksike në partnerin tuaj dhe nëse në fund problemi në marrëdhënie nuk është vetëm partneri juaj, por fillon edhe me ju:

Ju mund të bëni testin e partnerit toksik këtu .