INTERVISTA/ Reagojnë iranianët e akuzuar nga MEK: S’jemi agjentë, jetojmë sipas ligjeve shqiptare

Ish-anëtarë të opozitës iraniane në Shqipëri, MEK, të cilët janë shkëputur nga kjo organizatë, thanë të premten për ABC Neës se ata jetojnë në Shqipëri me leje qëndrimi dhe pune të dhëna nga Ministria e Brendshme dhe respektojnë ligjet e vendit. Ata I konsideruan ish-bashkëluftëtarët e tyre terroristë dhe thanë që janë dëshmitarë të masakrave … Vazhdoni me leximin e INTERVISTA/ Reagojnë iranianët e akuzuar nga MEK: S’jemi agjentë, jetojmë sipas ligjeve shqiptare […]

Read More…