I njëjti person dërgon një tjetër mesazh, gjendet për herë të dytë shishja në plazh

schedule15:33 - 25 Tetor, 2021

schedule 15:33 - 25 Tetor, 2021

Një burrë duke ecur në një plazh në Skoci gjeti një mesazh në një shishe dhe zbuloi se ishte mesazhi i dytë i tillë për të udhëtuar përtej Oqeanit Atlantik nga i njëjti person në Kanada.

Andreë Eaton-Lewis e postoi foton në Facebook, duke kërkuar ndihmë për përkthimin e mesazhit, i cili ishte shkruar në frëngjisht. Ai e gjeti shishen në plazh gjatë një shëtitjeje të fundit në Cliff Beach me miqtë dhe familjen.

48-vjeçari fillimisht mendoi se shishja ishte një mbeturinë e mbetur nga një piknik.  Mesazhi, i nënshkruar nga Andre Huet nga Quebec, Kanada, dhe i vendosur brenda një qese plastike, nuk ishte i pari që u dërgua përtej Oqeanit Atlantik nga i njëjti njeri.

Vitin e kaluar, një grua që merrte pjesë në një ngjarje pastrimi plazhi në Portland, Angli, bëri një zbulim të ngjashëm. Mary Bird gjeti një shishe në plazh që përmbante një shënim në frëngjisht brenda një qese plastike nga Andre Huet.

“Unë do t’i dërgoj një letër Andre Huet nesër, me adresën time të emailit”, shkroi Eaton-Lewis në Facebook. “Shpresoj se ai do të kthehet tek unë.”/abcnews.al