I ndjeshëm apo rebel? Gishti juaj i vogël mund të zbulojë diçka të re për ju

schedule17:43 - 28 Nëntor, 2021

schedule 17:43 - 28 Nëntor, 2021

Gishti juaj i vogël mund të zbulojë shumë për personalitetin tuaj. Ky gisht lidhet me Merkurin, planetin e komunikimit dhe për këtë arsye zbulon shumë për këtë fushë të jetës tuaj.

Nëse gishti i vogël është më i vogël

Nëse gishti i vogël është shumë më i vogël se gishtat e tjerë, ju jeni një person shumë i ndjeshëm. Ju i merrni gjithçka personalisht dhe emocionet tuaja janë të thella.

Nëse gishti i vogël është i barabartë me gishtat e tjerë

Ju jeni një person që mendon jashtë kutisë dhe ju pëlqen t’i tregoni botës se kush jeni në të vërtetë. Ndonjëherë e teproni në shpërthimet e zemërimit.

Nëse gishti i vogël është proporcionalisht më i madh se të tjerët

Jeni rebel dhe ju pëlqen të ekspozoni veten në një mënyrë të mirë ose të keqe. Nuk ju pëlqen të jeni vetëm, gjë që nuk është mirë. Ju duhet të mësoni të ndiheni rehat në lëkurën tuaj. /abcnews.al