Gjashtë gjërat që një baba i mëson djalit të tij

schedule20:20 - 23 Nëntor, 2020

schedule 20:20 - 23 Nëntor, 2020

Fëmijët kanë nevojë për shumë gjëra nga prindërit e tyre. Ata kanë nevojë për dashuri, mbrojtje, kujdes dhe qëndrueshmëri.

Sidoqoftë, ka disa gjëra që, varësisht nga gjinia e tyre, ata duan që babai ose nëna e tyre t’i mësojnë më shumë. Zbuloni 6 gjëra që babai i një djali meson:

Si ta lidhi kravatën

Nëse djali juaj ende nuk di të lidhë një kravatë siç duhet, ku prisni ta zbulojë ai? Nga interneti; Por a është interneti më i mirë se babai?

Si të merren vendimet e duhura

Burrat më shumë sesa gratë duhet të marrin vendimet e tyre me mençuri dhe të mos lejojnë të tjerët të zgjedhin për ta. Mësojini të vendosin në bazë të dëshirave të tyre dhe jo në bazë të parave ose interesit, cilado që të jetë ajo.

Mos ki turp nga ndjeshmëria që e dallon

Kur një djalë është i butë dhe i ndjeshëm, ai shpesh quhet “fëmija i nënës”. Ndërsa babai mund të jetë një shembull i mirë dhe t’i shpjegoni djalit tuaj se është mirë që ai të shprehë ndjenjat e tij pa asnjë turp. Mbi të gjitha, nuk është një mënyrë për të qarë sepse patë një film prekës!

Vlerësojeni gruan

Baballarët janë ata që duhet t’u mësojnë djemve të tyre të vlerësojnë amësinë dhe gratë në përgjithësi. Fillimi i dashurisë ndaj partnerit tuaj dhe trajtimi i saj me respekt. Dhe mos harroni të tregoni dhe shprehni këtë dashuri tuajen.

Për të liruar energjinë e tij

Djemtë kanë shumë energji që duhet të lirojnë. Babai është ai që do ta mësojë djalin se si të lirojë energjinë e tij pa dhunë. Është gjithashtu një mundësi e mirë për të ushtruar së bashku.

Për jetën në përgjithësi

Flisni me djalin tuaj pa u ndërprerë. Është e rëndësishme që një djalë të marrë përgjigje për pyetjet që e mundojnë nga babai i tij. Mbi të gjitha, në sytë e fëmijëve, babai është ai që di gjithçka. Në këtë mënyrë do të kultivohet një marrëdhënie besimi dhe dashurie të thellë. l.k/abcnews.al