E thonë ekspertët: 3 fjalët që nxjerrin “zbuluar” një gënjeshtar

schedule22:48 - 26 Janar, 2023

schedule 22:48 - 26 Janar, 2023

Sipas studiuesve të psikologjisë, njerëzit që thonë shumë gënjeshtra përdorin tri fjalë kyçe. Ja cilat janë fjalët që ata përdorin më shpesh:

Të them të vërtetën

Kjo parathënie do të thotë që ju ndoshta nuk do të dëgjoni të vërtetën absolute pasi thjesht ju përgatit që duhet të pranoni atë që ju thotë si të vërtetë.

Gjithmonë dhe kurrë (në tepricë)

Njerëzit që thonë shumë gënjeshtra priren t’i përdorin fjalët shumë gjithmonë dhe kurrë për të theksuar dhe për t’ju bindur për atë që ata thonë.

Sinqerisht

Një tjetër fjalë e vërtetë që shpesh fsheh një njeri që shumë shpesh gënjen. Pra, jini gjithmonë dyshues.