Cili imazh ju tremb më shumë? Testi psikologjik që tregon shumë për ju

schedule11:55 - 22 Korrik, 2022

schedule 11:55 - 22 Korrik, 2022

Testet psikologjike zbulojnë shumë për ne dhe për ata që na rrethojnë. Ato nxjerrin anët e padukshme në sipërfaqe dhe shpalosin aspekte të nënndërgjegjeshëm, duke na afruar me të vërtetën.

Imazhi më poshtë simbolizon shumë për personalitetin tonë dhe ne mund të mësojmë më shumë për të, por edhe për frikën që përpiqemi t’i fshehim mirë brenda. Duke iu përgjigjur se cili nga gjashtë inputet na frikëson më shumë, mund t’i afrohemi një të vërtete të panjohur. A jeni gati?

Nëse ju frikëson më shumë:

Shtëpia e braktisur

Nëse keni zgjedhur këtë derë, ju jeni një person që nuk mendon apo vepron lehtë, por lëviz, duke analizuar situatat dhe duke peshuar mirë të gjitha opsionet e mundshme. Ju keni mësuar të vendosni vlerat dhe etikën tuaj mbi çdo gjë dhe të prisni që njerëzit e tjerë të bëjnë të njëjtën gjë. Letër-muri në mur do të thotë që nuk po hapeni emocionalisht. Megjithatë, ju po kërkoni kënaqësi emocionale dhe një lidhje jo vetëm emocionale, por edhe shpirtërore.

Hapat

Nëse keni zgjedhur këtë imazh, ju jeni një dashnor i jetës dhe jeni duke u zhytur në çdo moment. Ndihesh i lirë, por në të njëjtën kohë ke frikë edhe nga e panjohura edhe nga vdekja. Ju gjithmonë dëshironi të jeni të shëndetshëm. Por për ta arritur këtë, duhet të përvetësoni një mënyrë jetese të shëndetshme, e cila kombinon ushqimin e duhur me ushtrimet e rregullta.

Shumicën e kohës ju e pushtoni mendjen me mendime të pafundme për atë që ju shqetëson, por nga ana tjetër duket se e shijoni në një mënyrë të çuditshme.

Shpella

Shpella e ngrirë tregon nevojën për kujdes dhe rehati. Keni frikë se mos lëndoheni dhe zhgënjeheni dhe kjo frikë ju bën të preferoni të qëndroni vetëm pasi e njihni veten më mirë se kushdo tjetër. Përveç kësaj, ju ndjeni shumë nevojën për t’u dashuruar në çdo kuptim të fjalës.

Shtëpia prej druri

Kjo shtëpi e vogël është gjëja më e keqe që mund të mendoni ndonjëherë. Të jesh në këtë gjendje të mjerueshme do të thotë se ke frikë të ndihesh i papërshtatshëm dhe të humbasësh pasurinë tënde. Mund t’u kushtoni më shumë vlerë të mirave materiale, edhe pse e dini se ato nuk ju përmbushin. Ju jeni besnikë dhe të ndershëm, por nuk jeni të sigurt se të gjithë të tjerët do ta vlerësojnë atë.

Tuneli

Nëse tuneli ju frikëson, padyshim që ka një rrëmujë në jetën tuaj emocionale. Emocionet tuaja ju pushtojnë dhe ju nuk dini si t’i menaxhoni ato. Ju duhet të arrini një pikë të qartë për të kuptuar ndjenjat tuaja të vërteta. Jeni një person shumë inteligjent që fokusoheni shumë te problemet, por tani është koha të kërkoni zgjidhje kuptimplota.

Dera me zinxhirë

Ngjyra blu e derës është mjaft e rëndësishme në këtë rast, pasi është ngjyra e qiellit. Ju punoni shumë dhe vendosni qëllime të larta për veten tuaj, të cilat përpiqeni t’i arrini. Ju jeni një person i fokusuar, që kupton se si funksionon bota. Por ju i kushtoni shumë kohë punës tuaj ndaj është mirë të përpiqeni të mos neglizhoni veten dhe nevojat e tij./abcnews.al