Ceno Klosi, emërohet drejtori i ri i Tatimeve

schedule11:39 - 23 Tetor, 2021

schedule 11:39 - 23 Tetor, 2021

Ceno Klosi është emëruar Drejtor i Përgjithshëm i Tatimeve. Me vendim të Këshillit të Ministrave, Klosit i është besuar drejtimi i institucionit të Tatimeve.

Më herët Klosi ka mbajtur postim e drejtorit të Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve. Sakaq, emërimi i tij në krye të Tatimeve vjen pasi Delina Ibrahimaj u bë pjesë e kabinetit qeverisës, si ministre e Financave dhe Ekonomisë.

Vendimi i plotë:

EMËRIMIN E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË TATIMEVE

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 17, të ligjit nr.9920, datë 19.5.2008, “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Financave dhe Ekonomisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

  1. Z. Ceno Klosi emërohet në detyrën e drejtorit të Përgjithshëm të Tatimeve.
  2. Ngarkohen Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I

EDI RAMA

g.v/abcnews.al