Byro Politike – Dt. 18.10.2017

schedule10:23 - 3 Nëntor, 2017

schedule 10:23 - 3 Nëntor, 2017

Përfshirja  e ish-ministrit të brendshëm Sajmir Tahiri në aferat e trafikut të drogës ka qenë pjesë e debatit në studion e Byrosë Politike në ABC News.  Për të folur mbi këtë temë në studione  ABC News kanë qenë gazetarët Basir Çollaku, Artan Hoxha gazetar investigativ, Ferdinand Dervishi realizues e ABC Story dhe gazetarja  Anduena Lllabani.