Byro Politike, 2 Shkurt 2018

schedule11:51 - 3 Shkurt, 2018

schedule 11:51 - 3 Shkurt, 2018

Në Byro Politike u diskutua mbi projektligjin e “Trashëgimisë Kulturore”.
Të ftuar: Mirela Kumbaro, ministre e Kulturës; Mira Tuci, gazetare dhe Enkelejda Mema, gazetare.
Të ftuarit diskutuan mbi projektligjin e “Trashëgimisë Kulturore” dhe se çfarë do sjellë ky projektligj në dobi të trashëgimisë, të cilën, Kumbaro e konsideron të rëndësishme dhe një çështje që ka nevojë për ndërgjegjësim dhe edukim./abcnews.al