Bujar Nishani në ABC News për situatën politike në vend

schedule11:08 - 30 Janar, 2018

schedule 11:08 - 30 Janar, 2018

Bujar Nishani ka folur në ABC News rreth situatës poltike në vend. Ish-presidenti i Shqipërisë është shprehur se protesta e opozitës më 27 Janar ishte masive dhe kjo është një shenjë e mirë për shoqërinë shqiptare.
Ndër të tjera, ai foli dhe për situatën në PD. Sipass tij, debati për kryetarin e PD-s nuk është një debat real, duke pasur parasysh se është më e rëndësishme të debatosh mbi keqqqverisjen në këto viste.
I pyetur në fund se si është dita e një ish-presidenti, “kam më shumë kohë për palestër”, u përgjigj me shaka Nishani. /abcnews.al