Avari në linjën 5kV të Koplikut, zonat që mbeten pa energji

schedule21:50 - 28 Shtator, 2020

schedule 21:50 - 28 Shtator, 2020

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes bën me dije se për shkak të avarisë në linjën 35kV të Koplikut, kanë mbetur pa energji elektrike zonat:

Lagjet Dobraç, Kiras dhe Lopçej në qytet Shkodër, më tej Kelmend, Koplik, Bajzë, Hot, Vrakë dhe Zagore.

Ndërkohë ekipet e Drejtorisë Tensioni Lartë Veri, në bashkëpunim me brigadat e OSSH rajoni Shkodër janë duke punuar për lokalizimin e avarisë në linjë./abcnews.al/