Akuzat për ngjarjet në Shkodër, Xhafaj: Sulm i qëllimshëm i opozitës

schedule19:27 - 3 Shtator, 2018

schedule 19:27 - 3 Shtator, 2018

Në përgjigje të shqetësimit të opozitës nga salla e Kuvendit reagoi ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj. Ky i fundit e cilësoi sjelljen e opozitës si një sulm agresiv me qëllim krijimin e perceptimit të gabuar për rendin dhe sigurinë në vend. Xhafaj dha edhe shifra të nivelit të kriminalitetit gjatë qeverisjes së demokratëve dhe kësaj aktuale.


“Ajo që është duke bërë opozita nuk është gjë tjetër veçse një sulm agresiv i qëllimshëm për të krijuar një perceptim të gabuar rreth rendin dhe sigurisë në vend dhe natyrisht për të nxirë imazhin e vendit dhe të policisë. Nuk dua t’i hyj fare diskutimit se cili është konteksti i vrasjeve në Shkodër, as se cila është dhe natyra e viktimave të përfshirë në këto ngjarje apo sa dhe si këta të fundit kanë qenë vetë të përfshirë në vrasje të mëparshme. Kjo nuk është detyra ime sot. Kjo është përgjegjësi e ehtimit që është duke u zhvilluar me shumë intensitet”, tha Xhafaj./abcnews.al