AKU mbyll dhe gjobit katër subjekte

schedule16:19 - 21 Gusht, 2019

schedule 16:19 - 21 Gusht, 2019

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit u ka ndërprerë aktivitetin dhe i ka gjobitur me 6.1 milionë lekë katër subjekte.

Përmes një njoftimi për shtyp, AKU sqaron se bëhet fjalë për një magazinë ushqimore me shumicë në Lushnje pa licencë, dy restorante në Fier, të cilët gjithashtu nuk zotëronin leje për të zhvilluar aktivitetin,  një restorant në Durrës që nuk plotësonte kushtet higjieno-sanitare.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit thotë se do të vijojë kontrollet në të gjithë vendin për të garantuar sigurinë ushqimore duke mbrojtur shëndetin dhe interesin e konsumatorëve./ABC News Albania 24/7