A mund të vendosni një pemë të Krishtlindjes në dhomën e fëmijëve këtë vit?

schedule19:59 - 24 Nëntor, 2021

schedule 19:59 - 24 Nëntor, 2021

Një pemë e vogël Krishtlindjesh në   dhomën e fëmijëve është gjithçka që duhet që shtëpia të mbushet me një atmosferë festive.

Megjithatë, që pema të mbetet e paprekur deri në fund të pushimeve, fëmija duhet të jetë rritur pak dhe të ketë kaluar fazën që prek çfarëdo që gjen.

Ndaj nëse këtë vit dëshironi të dekoroni një pemë në dhomën e fëmijëve, atëherë ne kemi tre këshilla për ta bërë atë të mrekullueshme, festive dhe mbi të gjitha të sigurt.

Pema e duhur

Sigurohuni që të zgjidhni një pemë të vogël në mënyrë që të mos “mbytë” dhomën e saj. Gjithashtu, është mirë të gjeni një pemë që tashmë ka llamba për të shmangur herën e dytë me tela. Lartësinë ideale do ta gjeni në varësi të madhësisë së dhomës dhe vendit ku do ta vendosni.

Dekorimi i duhur

Siç mund ta shihni, për shkak se do të jetë në dhomën e fëmijëve, topat dhe stolitë duhet të jenë plotësisht të sigurta. Shmangni xhamin, ato me shumë shkëlqim, apo plastikën që thyhet lehtë.

Një bazë festive

Për një notë shtesë për Krishtlindje mund të dekoroni edhe bazën e pemës. Jastëkët e Krishtlindjeve, drerët prej pelushi dhe arushat pelushi, Babagjyshin dhe gjithçka tjetër që mund të imagjinoni do ta bëjnë dhomën e tij shumë të veçantë këtë vit./abcnews.al