A mund ta gjeni kafshën e fshehur në foto për 11 sekonda?

schedule13:52 - 3 Shkurt, 2023

schedule 13:52 - 3 Shkurt, 2023

Kuizet, testet psikologjike dhe iluzionet optike janë ndër gjërat e preferuara të përdoruesve të internetit. Asgjë nuk është më e kënaqshme sesa të jesh në gjendje të kuptosh se si funksionon një iluzion optik.

Imazhi më poshtë është krijuar për të testuar vëzhgimin tuaj.

Është një mënyrë e mirë për të testuar IQ-në tuaj dhe shpejtësinë e zbulimit të diçkaje të fshehur. Ju keni 11 sekonda për të gjetur se cila kafshë është e fshehur në foto. E dalloni dot?

Nëse koha ka kaluar dhe ju keni pasur mjaft probleme, është koha t’ju tregojmë se cila kafshë është në foto.

Vetëm 2% kanë arritur të dallojnë bretkosën e fshehur dhe nëse nuk e keni bërë, shumë shpejt do t’ju kemi një test të ri psikologjik për të testuar vëzhgimin tuaj, por edhe çdo aftësi të trurit tuaj./abcnews.al