A ekziston dashuria me shikim të parë? Disa besojnë se është një mit, por çfarë thonë studimet

schedule11:27 - 30 Tetor, 2022

schedule 11:27 - 30 Tetor, 2022

Besoni ne dashuri me shikim te pare? Edhe nëse nuk ju ka ndodhur kurrë, ju ndoshta njihni dikë që beson në këtë. Megjithatë, lind pyetja nëse bëhet fjalë për dashuri të vërtetë apo thjesht për pasion.

Është një tërheqje në moment

Kur sheh dikë për herë të parë dhe tërhiqesh menjëherë pas tij, menon se është dashuri me shikim të parë. Çfarë është në të vërtetë tërheqja? Mund të jetë një ndjenjë e fortë e rënies në dashuri, ose ndjenja se dikush është shpirti juaj binjak. Në çdo rast, këto ndjenja janë reale dhe të sinqerta.

Hulumtimet kanë vërtetuar se ekziston dashuria me shikim të parë

Studime të ndryshme kanë vërtetuar se dashuria me shikim të parë është e vërtetë. Rreth dyzet për qind e njerëzve pohojnë se ranë në dashuri me shikim të parë. Dashuria me shikim të parë është e vërtetë dhe mund të zgjasë shumë nëse është e pastër dhe e sinqertë.

Diçka më shumë se tërheqje

Është vërtetuar se dashuria me shikim të parë është më shumë se tërheqje. Përveç atraktivitetit, ka edhe shumë faktorë të tjerë që ndikojnë në dashurinë me dikë me shikim të parë. Ajo që ju tërheq mund të jenë duart, gjuha e trupit ose sjelljet e dikujt.

Nuk harrohet kurrë

Edhe pas një kohe të gjatë, nuk mund ta harroni personin me të cilin keni rënë në dashuri me shikim të parë. Kur dikush ju pyet se kush është dashuria juaj ka qenë me shikim të parë, menjëherë do t’ju kujtohet emri i tij/saj. Ky është një person që do të jetë gjithmonë në mendjen tuaj.

Ndiheni mirë

Vetëm njerëzit që kanë rënë në dashuri me shikim të parë e dinë se sa ndjenjë e mrekullueshme është në të vërtetë. Keni përshtypjen se nuk ka asgjë më të mirë se dashuria në botë. /abcnews.al