Ky sanduiç përgatitet menjëherë para syve tuaj. Dy feta bukë vendosen krahas njëra-tjetrës, njëra e lyer me reçel dhe një tjetër me një shpërndarje bujare të gjalpit. Një fetë djathë vendoset në mënyrë të barabartë me kube të vogla gjize. Një varietet i gjerë i frutave sezonale të prera në mënyrë të barabartë vendosen në mes, të shtuar me farat e shegës.
Për këtë sanduiç shumë të veçantë, ju mund të zgjidhni frutat tuaja nga disponueshmëria – qoftë ai ananas, mollë, banane apo edhe rrush, megjithëse të gjitha varen nga stina.
Ky lloj sanduiçi me fruta u krijua nga Late Lala Shambhu Dayal në 1948. Ai migroi në Delhi nga perëndimi i Uttar Pradesh. Biznesi kryesor i kësaj familjeje Jain ishte tregtia e drithërave.l.k/abcnews.al