8 njerëz që e bëjnë planetin një vend më të mirë për shkak të individualitetit të tyre

schedule11:04 - 12 Shtator, 2021

schedule 11:04 - 12 Shtator, 2021

Ndonjëherë njerëzit janë aq unikë saqë dallohen nga pjesa tjetër pa u përpjekur, qoftë një i porsalindur i lindur me 12 gishta apo një femër me veshë ndryshe. Është pothuajse sikur Nëna Natyrë po kalonte një moment frymëzues kur i krijoi ata.

#1 “Unë kam lindur me një larmi të tillë të vetullave dhe ngjyrave të qerpikëve.”

#2 “Vetëm nën një dritë të errët, njollat ​​e mia janë të dukshme.”

#3 “Gjatësia ime është një madhësi e madhe për t’u paketuar”.

#4 “Nipi im kishte një kokë me flokë të trashë kur erdhi në jetë.”

#5 “Duket se nipi im i porsalindur ka dymbëdhjetë gishta.”

#6 “Unë e adhuroj simptomën e vitiligos, jini jashtëzakonisht krenarë për veçantinë tuaj!”

#7 Vajza 14-vjeçare në të majtë është më e vogla e grupit.

#8 Nuk mungon asnjë nga thonjtë e mi të gishtave.

 

/abcnews.al