5 hapat për të blerë gjithmonë madhësinë e duhur të këpucëve

schedule08:20 - 3 Dhjetor, 2022

schedule 08:20 - 3 Dhjetor, 2022

Ju mendoni se e dini madhësinë e këpucëve tuaja, por përvoja ju ka treguar se jo të gjitha këpucët përshtaten njësoj. Por sado që ju pëlqejnë një palë këpucë, kjo nuk do të thotë se keni bërë zgjedhjen e duhur.

Nëse dëshironi të shihni se cilët janë hapat e duhur kur zgjidhni një palë këpucë të reja, vazhdoni të lexoni.

1.Provoni pasdite ose në mbrëmje, sepse më pas këmbët fryhen dhe është mirë t’i merrni kur këmbët të jenë në madhësinë e tyre më të madhe.
2. Vishni çorapet e përditshme. Ne priremi të blejmë këpucë duke veshur çorape shumë të holla. Por a preferoni përgjithësisht sportin në jetën tuaj të përditshme?
3. Harrojeni numrin tuaj. Është gjithmonë një busull e mirë, por çdo markë ka dimensionet e veta.
4. Të dyja këpucët. Lëvizje klasike, sa herë që shkojmë në pazar. Ata dalin nga kutia dhe ju provoni vetëm majtas ose djathtas. Vendosni të dyja sepse njëra këmbë është gjithmonë pak më e gjatë se tjetra.
5. Ecni. Ideale si për sipërfaqet e forta ashtu edhe për ato më të buta./abcnews.al