3 milion italianë besojnë se Covid nuk ekziston

schedule15:44 - 3 Dhjetor, 2021

schedule 15:44 - 3 Dhjetor, 2021

Sipas raportit të 55-të Censis për situatën në Itali, në vend është rritur dhe më shumë vala e iracionalitetit që prek një shtresë dhe më të gjerë sociale. 5.9% e italianëve, përkatësisht 3 milion  janë të bindur se Covid-19 nuk ekziston. Ndërsa për 10.9% të tyre vaksina është e kotë.

Ndërsa 5.8 përqind janë të bindur se Toka është e sheshtë dhe 10% janë të sigurtë se njeriu nuk ka qenë asnjëherë në Hënë.

/abcnews.al