25 arsye pse burrat tradhtojnë

schedule13:47 - 26 Shkurt, 2021

schedule 13:47 - 26 Shkurt, 2021

Burrat tradhtojnë. Ky është një fakt i njohur në të gjithë botën. Për më tepër, në përputhje me statistikat, burrat tradhtojnë më shumë sesa gratë. Është e çuditshme pse burrat tradhtojnë  gratë e tyre dhe sërish pretendojnë se janë të lumtur me martesën. Për ta kuptuar pse, abcnews.al ju ka sjellë më poshtë 25 arsye pse ata tradhtojnë, dhe në shumicën e rasteve është për fajin e tyre, jo për tuajin.

1. Disa burra kanë lindur mashtrues.

2. Disa burra janë playboy.

3. Dëshirojnë të provojnë se janë burra, sepse bota moderne është plot stereotipe.

4. Është rritur në atë mënyrë, sjelljet e tij mund të jenë të mësuara nga babai, për shembull.

5. Dëshiron të vlerësojë veten duke ju tradhtuar.

6. Është i papjekur.

7. Dëshiron të argëtohet.

8. I pëlqejnë marrëdhëniet e reja.

9. Përpiqet të shërohet emocionalisht.

10. Keni pasur pritshmëri të tjera për marrëdhënien tuaj.

11. Ka frikë nga intimiteti i vërtetë.

12. I duket vetja më i fuqishëm duke tradhtuar.

13. Është i dobët.

14. Nuk do t’ia dijë për ty.

15. Është i mërzitur dhe kërkon eksperienca  të tjera.

16. Dëshiron të ndihet i vlerësuar nga dikush tjetër.

17. Do të ndihet i dëshiruar.

18. I mungojnë lidhjet e ngushta.

19. Nuk i reziston tundimit.

20. Do t’i japë fund para se të ndaheni.

21. E di që do e falësh.

22. Është i varur nga marrëdhëniet seksuale.

23. Ka probleme me drogën ose alkoolin.

24. Dëshiron t’ju krahasojë me një tjetër.

25. Do t’ju japë arsye që ta lini./e.b-abcnews.al