2 mënyra të thjeshta që fëmija të mbajë mend numrin tuaj të celularit

schedule19:22 - 30 Tetor, 2021

schedule 19:22 - 30 Tetor, 2021

Tani që shkolla ka filluar, ju mund të keni nisur të mendoni se është një kohë e mirë që fëmija juaj të mësojë përmendësh adresën dhe telefonin tuaj celular.

Adresimi mund të jetë më i lehtë sesa në telefon, kështu që këtu janë dy mënyra të thjeshta për të mësuar celularin.

Trafiku në mes

Dhjetë shifrat nuk janë të lehta për askënd, aq më pak për një fëmijë. “Ndajini” shifrat në tre pjesë. Katër të parat së bashku dhe më pas dy triniteti i numrave. Ndërkohë duartrokas sepse me lëvizjen është më e lehtë të mësosh përmendësh diçka. Për shembull: 69 **, duartrokitje, ***, duartrokitje.

Përsëritja

Si me të gjitha lëndët, përsëritja bën gjënë e përsosur. Pra, shkruani celularin tuaj në një copë letër dhe provoni. Jepini atij telefonin fiks dhe për një javë kaloni pak kohë gjatë ditës duke e shtypur dy deri në tre herë/në ditë./abcnews.al