17 foto që na tregojnë disa gjëra mbeten të njëjta, pavarësisht nga koha që kalon

schedule17:23 - 30 Mars, 2022

schedule 17:23 - 30 Mars, 2022

Një kujtim u krijua herën e parë që bëmë një foto dhe të rikrijosh atë moment është si të rijetosh të njëjtën ditë. Çdo fotografi është plot mrekulli dhe tregon se si jemi rritur dhe ndryshuar gjatë viteve. Vështrimi i tyre na bën të ndihemi nostalgjikë dhe kujtojmë ato momente kur ndriçonim botën me buzëqeshjet tona.

Ne mblodhëm foto nga njerëz që dëshmuan se kujtimet mund të shfaqen në çdo kohë.

“Mbaj kushëririn tim në të njëjtën çati, 21 vite diferencë”

“Ditëlindjet tona janë brenda 10 ditëve nga njëra-tjetra dhe këto foto kanë 14 vite diferencë. Tani jemi 30 vjeç.”

“Gjyshi dhe 4 nipërit e tij, 10 vjet mes fotove”

“4 vëllezër e motra, 13 vite diferencë”

“Dita e Krishtlindjeve, para dhe tani”

 “Rreth 13 vjet mes këtyre fotove”

 “Djemtë e mi binjakë, mosha 6 dhe 18 vjec tani”

“Mikeshat e mia më të mira në 2000 vs në 2017”

“Fotografia e parë është bërë në vitin 2010 kur isha në shkollë dhe në vitin 2019.”

“Gëzuar Halloween në 1987 dhe në 2020”

“Krishtlindjet në 2007 dhe në 2015”

 “Vëllai im dhe unë, 15 vjet diferencë”

“Pop dhe unë: dita e parë e pritjes deri në ditën e fundit të vitit 12”

 “Unë 6-vjeç  isha po aq i emocionuar për filmin e ri Sonic sa edhe tani.”

 “Unë dhe motra plus parku, 20 vjet diferencë!”

“Shoku im Jeff dhe unë, më parë dhe tani”

“Gjyshi im dhe rrotat e tij, 1950 dhe 2020”

/abcnews.al