10 pyetjet që duhet të jeni në gjendje t’i përgjigjeni për partnerin tuaj, sipas një eksperti

schedule00:28 - 26 Nëntor, 2022

schedule 00:28 - 26 Nëntor, 2022

Ndonjëherë keni nevojë për të dhëna të vogla se sa mirë njihni diçka ose dikë dhe sa mirë e njihni gjysmën tuaj tjetër është mjaft e rëndësishme për rrjedhën e marrëdhënies. Edhe pse disa pyetje janë paksa të çuditshme, bëni këtë test të vogël për të parë nëse e njihni mirë.

10 pyetjet që duhet të jeni në gjendje t’i përgjigjeni për partnerin tuaj

  1. A e dini se si i pëlqen të hajë vezët e tij?
  2. Çfarë do të konsideronte partneri juaj një shpenzim të madh (p.sh. një blerje)?
  3. Cila ishte puna e ëndrrave të partnerit tuaj kur ishin ende në shkollë fillore?
  4. Nëse keni mbërritur në një bar përpara partnerit tuaj, çfarë do të donte ai që të porosisnit?
  5. Sa shpesh do të donte partneri juaj të bënte seks?
  6. A ka ndonjë gjë për të cilën ai është shumë i sigurt dhe i vetëdijshëm në jetën e tij?
  7. Si i pëlqen të rrotullojë letrën higjienike, me kokë poshtë apo në të kundërtën?
  8. Cila është shenja më e madhe se ai është i stresuar? A bën ndonjë gjë specifike?
  9. Si i pëlqen të flirtojë me të?
  10. Cilat janë disa nga streset më të mëdha në jetën e tij tani?/abcnews.al