Moti

vlcsnap-error274-1280x720.jpg
ent ela12:19 | 17/01/2018

Sipas MeteoAlb: Vranësira dhe reshje të pakta shiu e dëbore dominojnë motin deri në mesditë kur reshjet shtohen ndjeshëm në Veri dhe Qendër.

Gjatë pasdites dhe kryesisht në orët e mbrëmjes, reshjet pakësohen në Veri por mbeten mesatare në zonat Qendrore dhe Jugore. Orët e natës do të lokalizojnë reshjet e dëborës në zonat Juglindore – Lindore duke bërë që pjesa më e madhe e vendit të kalojë në kushtet e motit të kthjellët.

Temperaturat e ajrit janë rritur lehtë gjatë mëngjesit ndërsa mesdita do të ruajë vlera termike thuajse konstante duke bërë që ekstremumet të variojnë nga 2 në 16°C.

Era do të fryjë mesatare por shpesh-herë e fortë, me shpejtësi 65 km/h nga drejtimi Veriperëndimor duke gjeneruar në det dallgë 4 – 5 ballë./abcnews.al

vlcsnap-error790-1280x720.jpg
ent ela12:43 | 16/01/2018

Sipas MeteoAlb: Vranësira të shpeshta dhe kthjellime të shkurtra dominojnë zonat jugore dhe pjesërisht qendrën ndërsa reshje të pakta do të ketë në Veri.

Pjesa e dytë e ditës sjell shtim të shirave në zonat Perëndimore ndërsa në mbrëmje dhe gjatë natës, reshjet shtohen në Veri dhe pjesërisht në zonat Qendrore.

Temperaturat e ajrit kanë qëndruar thuajse konstante gjatë mëngjesit POR një rritje të lehtë sjell mesdita në të gjithë territorin.

Era do të fryjë mesatare deri e fortë në Verilindje, me shpejtësi 45 km/h nga drejtimi Perëndimor duke gjeneruar në det dallgëzim 2 – 3 ballë./abcnews.al

vlcsnap-error389-1280x720.jpg
ent ela13:38 | 15/01/2018

Sipas MeteoAlb: Moti dominohet kryesisht nga vranësirat me shira të përkohshëm në zonat Qendrore POR sasi më të konsiderueshme në ekstremet Veri-Jug dhe zonat Lindore.

Pasditja mbetet me vranësira shpeshta NDERSA reshjet lokalizohen kryesisht në Qendër dhe zonat Jugore; kushte që vijojnë edhe gjatë orëve të natës.

Temperaturat e ajrit kanë pësuar rritje të lehtë gjatë mëngjesit rritje që vijon e lehtë edhe gjatë orëve të mesditës.

Era do të fryjë e lehtë dhe mesatare, me shpejtësi 28 km/h nga drejtimi Jugperëndimor ndërsa në det do të gjenerohet dallgëzim1 – 2 ballë.

Moti –  E martë, 16 janar 2018

Sipas MeteoAlb: Vranësira të shpeshta dhe reshje të izoluara do të ketë në Veri – Jug ndërsa më të dendura vranësirat paraqiten në zonat Qendrore ku priten reshje të herë pas hershme.

Pasditja sjell shtim të shirave në zonat Perëndimore ndërsa në orët e mbrëmjes dhe gjatë natës, reshjet bëhen prezente thuajse në të gjithë territorin.

Temperaturat e ajrit do pësojnë një rënie të lehtë gjatë mëngjesit POR mbeten konstante gjatë orëve të mesditës duke ruajtur maksimumin prej 14°C.

Era do të fryjë mesatare deri e fortë në Verilindje, me shpejtësi 45 km/h nga drejtimi Perëndimor duke gjeneruar në det dallgëzim 3 ballë./abcnews.al

 

vlcsnap-error139-1-1280x720.jpg
ent ela12:00 | 14/01/2018

Sipas MeteoAlb: Kthjellime dhe vranësira kalimtare dominojnë në Jug dhe Qendër ndërsa vranësira më të dukshme lokalizohen në Veri dhe zonat Lindore të Shqipërisë.

Pasditja sjell fuqizim të vranësirave në territor të cilat në mbrëmje dhe gjatë natës gjenerojnë reshje shiu në ultësirën perëndimore ndërsa dëborë, në zonat malore. Vranësira dhe reshje të përkohshme shiu e dëbore, vijojnë ndikimin edhe gjatë natës.

Temperaturat e ajrit do pësojnë një rënie me 1 – 2°C në të dy ekstremumet termike të ditës, më e ndjeshme gjatë orëve të para të ditës.

Era do të fryjë e lehtë deri mesatare, me shpejtësi 30 km/h nga drejtimi kryesisht Jugor ndërsa në det dallgëzimi ulet në 2 ballë.

Moti – E hënë, 15 janar 2018

Sipas MeteoAlb: Kthjellime të shkurtra dhe vranësira të shpeshta dominojnë kushtet e motit duke gjeneruar reshje të përkoshme shiu e dëbore në pjesën më të madhe të vendit.

Edhe pasditja vijon me alternime kthjellimesh dhe vranësira të herë pas hershme në githë territorin ndërsa reshje të pakta pritet të bien në zona të izoluar në Veri dhe pjesërisht në Qendër të Shqipërisë.

Temperaturat e ajrit do të pësojnë një rritje me 2°C në të dy ekstremumet termike të ditës duke luhatur vlerat e tyre nga -2 në 14°C.

Era do fryjë e lehtë deri mesatare, me shpejtësi 28 km/h nga drejtimi Jugperëndimor duke gjeneruar dallgëzim 1 – 2 ballë./abcnews.al

 

 

 

vlcsnap-error851-1280x720.jpg
ent ela14:21 | 13/01/2018

Sipas MeteoAlb: Kthjellime dhe vranësira të shpeshta dominojnë motin në pjesën më të madhe të vendit ndërsa vranësira më të dendura dhe reshje të izoluara pritet të bien në ekstremet Veri – Jug dhe zonat Lindore.

Pjesa e dytë e ditës vijon me kthjellime dhe vranësira të herë pas hershme në gjithë territori, përjashtuar Juglindjen e cila mbetet e rrezikuar nga reshje të izoluara dëbore.

Temperaturat e ajrit mbeten konstante në mëngjes por rënie me 2 – 3°C sjell mesdita në Qendër dhe Jug të vendit duke luhatur ekstremalet nga -3 në 13°C.

Era do të fryjë mesatare deri e fortë, me shpejtësi 45 km/h nga drejtimi Verilindor dhe Lindor ndërsa në det dallgëzimi ngjitet në 4 ballë./abcnews.al

vlcsnap-error289-1-1280x720.jpg
ent ela14:40 | 12/01/2018

Sipas MeteoAlb: Moti vijon me kthjellime e vranësira kalimtare në pjesën më të madhe të vendit ndërsa vranësira të shpeshta dominojnë ekstremet Veri – Jug dhe shtrirjen Lindore të territorit.

Pasditja vijon në kushtet e kthjellimeve të shkurtra me vranësira të shpeshta në pjesën më të madhe të vendit ndërsa reshje të pakta e të përkohshme, priten në ekstremet Veri – Jug dhe zonat kufitare Lindore.

Temperaturat e ajrit do pësojnë një rënie me 2°C në orët e mëngjesit por mesdita sjell rënie të lehtë të temperaturave në Veri NDERSA rritje të lehtë do pësojnë vlerat termike të mesditës në ultësirën perëndimore.

Era do të fryjë mesatare me shpejtësi 35 km/h nga drejtimi Juglindor dhe Lindor duke gjeneruar në det dallgëzim 2 – 3 ballë.

Moti –  E shtunë, 13 janar 2018

Sipas MeteoAlb: Kthjellime dhe vranësira të shpeshta dominojnë motin në pjesën më të madhe të vendit ndërsa vranësira më të dendura dhe reshje të izoluara pritet të bien në ekstremet Veri – Jug dhe zonat Lindore.

Pjesa e dytë e ditës vijon me kthjellime dhe vranësira të herë pas hershme në gjithë territori, përjashtuar Juglindjen e cila mbetet e rrezikuar nga reshje të izoluara dëbore.

Temperaturat e ajrit mbeten konstante në mëngjes por rënie me 2 – 3°C sjell mesdita në Qendër dhe Jug të vendit duke luhatur ekstremalet nga -3 në 13°C.

Era do të fryjë mesatare deri e fortë, me shpejtësi 45 km/h nga drejtimi Verilindor dhe Lindor ndërsa në det dallgëzimi ngjitet në 4 ballë./abcnews.al

vlcsnap-error588-1-1280x720.jpg
gra moz19:22 | 11/01/2018

Sipas MeteoAlb: Pjesa e parë e ditës mbetet me vranësira e shira të izoluar në zonat Qendrore ndërsa më të konsiderueshëm shirat do të jenë në Veriperëndim dhe zonat Jugore.

Pasditja mbetet nën ndikimin e vranësirave ndërsa reshje të pakta lokalizohen në Jug dhe zonat Lindore. Gjatë natës, territori vijon nën ndikimin e vranëisrave të shpeshta ndërsa reshje të pakta dhe të izoluara do të ketë në Veri dhe Verilindje të vendit.

Temperaturat e ajrit kanë qëndruar thuajse konstante gjatë orëve të para të ditës por 2°C rënie, pritet të shënohet në vlerat termike të mesditës.

Era do fryjë kryesisht mesatare me shpejtësi 30 km/h nga drejtimi Perëndimor ndërsa në det dallgëzimi forcohet në 3 ballë.

Moti – E premte, 12 janar 2018

Sipas MeteoAlb: Moti vijon me kthjellime e vranësira të shpeshta duke rrezikuar nga reshje të pakta, zona të izoluara në ekstremet Veri – Jug të vendit.

Pasditja vijon në kushtet e vranësirave të shpeshta në të gjithë territorin ndërsa reshje të pakta e të përkohshme, priten kryesisht në zonat Lindore. Vranësira të shpeshta do të ketë gjatë natës në territor duke rrezikuar zonat Lindore nga reshje të izoluara e të pakta dëbore.

Temperaturat e ajrit do pësojnë një rënie me 2°C në vlerat e mëngjesit por mesdita sjell rënie të lehtë të vlerave termike në Veri-Verilindje ndërsa mbeten thuajse konstante temperaturat e mesditës në pjesën më të madhe të vendit.

Era do të fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi deri 30 km/h nga drejtimi Juglindor duke gjeneruar në det dallgëzim 2 ballë./abcnews.al

vlcsnap-error181-1280x720.jpg
us er13:20 | 10/01/2018

Sipas MeteoAlb: Moti gjatë paradites dominohet nga vranësira të shpeshta në të gjithë vendin NDERSA pas mesditës, vranësirat fuqizohen nga Veri dhe Qendër duke gjeneruar reshje të pakta.

Pasditja fuqizon sërisht vranësirat në territor duke sjellë në mbrëmje POR kryesisht gjatë natës, shira në ultësirën perëndimore ndërsa ri-shfaqen reshjet e dëborës në zonat malore.

Temperaturat e ajrit janë rritur lehtë gjatë mëngjesit por një rënie me 2°C sjellin orët e mesditës, më e ndjeshme në zonat malore.

Era do fryjë e lehtë në tokë por mesatare në det me shpejtësi 33 km/h nga drejtimi Juglindor duke gjeneruar në det dallgëzim 2 ballë.

Moti –  E enjte, 11 janar 2018

Sipas MeteoAlb: Orët e para të ditës mbeten me shira të dobët në zonat perëndimore ndërsa vranësira të dendura dhe reshje shiu e dëbore vijojnë ndikimin e tyre në zonat malore.

Gjatë mesditës reshjet lokalizohen në vijën kufitare Lindore duke lënë pjesën tjetër të Shqipërisë me kthjellime e vranësira të shpeshta. Pasditja dje orët vijuese do të mbeten në kushtet e kthjellimeve të shkurtra me vranësira të shpeshta në të gjithë territorin shqiptar.

Temperaturat e ajrit do pësojnë rënie të lehtë gjatë mëngjesit, rënie që vijon më e ndjeshme në orët e mesditës.

Era do fryjë kryesisht mesatare me shpejtësi 30 km/h nga drejtimi Perëndimor ndërsa në det dallgëzimi forcohet në 3 ballë./abcnews.al

vlcsnap-error100-1280x720.jpg
us er12:35 | 09/01/2018

Sipas MeteoAlb: Territori shqiptar dominohet nga vranësira dhe kthjellime të shkurtra, më të dukshme kthjellimet paraqiten në zonat Qendrore dhe Jugore gjatë pjesës së parë të ditës.

Pasditja mbetet nën ndikimin vranësirave të shpeshta me kthjellime të shkurtra në ultësirën perëndimore por pa mundur të gjenerohen reshje në territor. Vranësirat mbeten dominante edhe gjatë orëve të natës, në të gjithë vendin.

Temperaturat e ajrit janë rritur lehtë gjatë mëngjesit por MBETEN konstante gjatë mesditës duke ruajtur maksimumin prej 20 – 21°C.

Era do të fryjë e lehtë deri mesatare me shpejtësi 32 km/h nga drejtimi Juglindor duke gjeneruar në det dallgëzim 2 ballë.

Moti –  E mërkurë, 10 janar 2018

Sipas MeteoAlb: Vijon ndikimi i vranësirave të shpeshta me kthjellime të shkurtra në të gjithë vendi deri pas mesditës kur vranësirat shtohen dukshëm në territor.

Pjesa e dytë e ditës sjell fuqizim të vranësirave në të gjithë vendin duke sjellë në mbrëmje por kryesisht gjatë natës, reshje në të gjithë territorin. Parashikohen shira në pjesën më të madhe të Shqipërisë ndërsa reshje dëbore në zonat e thella malore.

Temperaturat e ajrit mbeten konstante gjatë mëngjesit por një rënie me 2°C sjellin orët e mesditës, më e ndjeshme në zonat malore.

Era do të fryjë e lehtë deri mesatare me shpejësi 28 km/h nga drejtimi Juglindor ndërsa në det do të vijojë dallgëzimi 2 ballë./abcnews.al

 

 

vlcsnap-error490-1280x720.jpg
us er14:09 | 08/01/2018

Sipas MeteoAlb: Paraditja dominohet nga kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin, vranësirat dendura do të ketë në Veri dhe Qendër.

Pjesa e dytë e ditës do të vijojë me kthjellime të shkurtra por vranësira të dendura do të kalojnë shumë shpesh nëpër të gjithë territorin shqiptar; kushte që mbeten prezent edhe gjatë orëve të natës.

Temperaturat e ajrit sërisht do të rriten lehtë në të dy ekstremumet termike ditore duke bërë që vlerat e tyre të luhaten nga 0 – 22°C.

Era do fryjë kryesisht mesatare me shpejtësi mbi 35 km/h nga drejtimi Jugor ndërsa në det do të vijojë dallgëzimi deri 3 ballë.

Moti –  E martë, 9 janar 2018

Sipas MeteoAlb: I gjithë territori paraqitet kryesisht i vranët por në zonat Jugore do të ketë edhe kthjellime  të shkurtra gjatë paradites.

Pasditja mbetet nën ndikimin e motit të vranët por mundësia për reshje në territor vlerësohet THUAJSE ZERO, përjashtuar ekstremin kufitar Pogradec- Korce – Bilisht ku mund të ketë reshje të papërfillshme dhe të izoluara. Vranësirat do të mbeten dominante edhe gjatë orëve të natës, në të gjithë vendin.

Temperaturat e ajrit rriten lehtë gjatë mëngjesit, por mbeten thuajse konstante në mesditë duke ruajtur maksimumin territorial prej 22°C.

Era do të fryjë e lehtë deri mesatare me shpejtësi 32 km/h nga drejtimi Juglindor duke gjeneruar në det dallgëzim 2 ballë./abcnews.al

 

 


Rreth Nesh

ABC NEWS është i pari televizion në Shqipëri që në ditën e parë të transmetimeve nis me lidhje direkte nga 7 studio lokale ne Shkodër, Durrës, Elbasan, Korcë, fier, Vlorë e Gjirokaster. Për të pasuruar gjeografinë e informacionit së shpejti do të mundesohet edhe studio nga Lezha me transmetime live në cdo kohë.
Në faqen zyrtare në internet, abcnews.al do të gjeni portalin më të pasur ballkanik me lidhje në rrjetet më të mëdha sociale facebook, twitter si dhe në një prej websiteve më të fuqishëm në kulturën e internetit YOUTUBE. Transmetimi i ABC news është live 24 ore.


Kontakt

Telefono