Jorida Tabaku

tabaku-1.jpg
Autor E15:03 | 09/11/2019

Ish-deputetja demokrate Jorida Tabaku reagoi pas kthimit mbrapsht të ligjit për “Korporatën e Investimeve” duke theksuar se kjo ishte ajo që duhej të bëhej dhe se veprimi i Presidentit konfirmonte pretendimet e demokratëve.

Sipas Tabakut, ky ligj së pari ai kanalizon çdo pronë publike dhe private në duart e kryeministrit dhe së dyti, me pushtetin ndaj çdo prone publike dhe/ose private në vend, kryeministri do të shpërndajë pronat tek oligarkët. Në këtë mënyrë do marrë tagrin që në vazhdim të koncesionojë edhe shpatet e maleve.

Reagimi i plotë

Gjatë vitit të fundit Partia Demokratike ka zhvilluar një betejë me fakte, të dhëna dhe argumenta se pse Korporata e Investimeve është një projekt antikushtetues dhe grabitqar.

Në betejën tonë nuk kemi qenë vetem. Institucionet ndërkombëtare duke nisur nga BB, FMN dhe BE kanë reaguar duke kërkuar që ky ligj të mos miratohet sepse është në dëm të interesit publik dhe mbledh fuqi në duar të një individi.

Sot dhe Presidenti i Republikës reagoi duke mos e dekretuar ligjin.

Duke përshëndetur aktin e tij, gjej rastin të paraqes arsyet kryesore përse Korporata e Investimeve është një projekt kriminal në kurriz të shqiptarëve.

së pari, kanalizon çdo pronë publike dhe private në duart e kryeministrit (Arkitektit real të këtij projektligji).

Së dyti, me pushtetin ndaj çdo prone publike dhe/ose private në vend, kryeministri do të shpërndajë pronat tek oligarkët. Në këtë mënyrë do marrë tagrin që në vazhdim të koncesionojë edhe shpatet e maleve.

Akti i presidentit ndonëse i dobishëm është shpresë pak pasi mazhoranca e drejtuar nga PROSSH (Partia e Rilindur e Oligarkëve Socialistë të Shqipërisë) duke përfituar nga mungesa e Gjykatës Kushtetuese do ta rrezoje perseri kete ligj siç ka bërë me shumë të tjerë të kthyer nga presidenti.

KISH është akti parafundit dhe pas tij do të vijë ligji i shpronësimeve që do zhvlerësojë pronën private.

Koha për sugjerime, amendime e këshilla ka kaluar. Kur çdo ligj që votohet është në dëm të interesit publik, kur nuk miratohet një ligj i vetëm që t’i japë prioritet të pamundurit, pronarit, studentit e fermerit. Përherë ligjet e kësaj mazhorance janë anti-treg dhe në favor të një grupi të vogël atëherë kjo nuk quhet më qeveri e njerezve dhe për njerezit!

Koha e kësaj qeverie ka mbaruar dhe në arrogancën e vendimeve të atyre që po largohen po bejnë dëm buxhetit ta shtetit dhe pronave të shqiptarëve. Kushdo që abuzon do paguajë. Kushdo që perfiton nga burimet shteterore do paguajë.

jotrida-tabaku-1280x712.jpg
nev ila15:39 | 24/10/2019

Partia Demokratike i kujtoi qeverisë se vijon të renditet e fundit në raportet ndërkombëtare për tërheqjen e investimeve të huaja dhe klimën që krijon për biznesin në vendin tonë.

Ish-deputetja demokrate, Jorida Tabaku denoncoi faktit se Shqipëria ka rënë me 19 vende në raportin e Doing Business. “Në garën rajonale për të tërhequr sa më shumë biznese Shqipëria vazhdon të rënditet e fundit.

Raporti i Doing Business vazhdon të konfirmojë plagët e thella që ka hapur qeveria prej gjashtë vitesh në fushën e biznesit dhe sipërmarrjes. Në renditjen e rajonit të Ballkanit Perëndimor ne gjendemi jo vetëm pas vendeve si Kroacia, Greqia, Qipro, Turqia por edhe pas Kosovës, Serbisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut.

Fatkeqësisht ne jemi në vendet e fundit sa i takon pagesës së taksave, fuqisë së kontratave dhe gjithashtu një pozicion jo fort të mirë në nisjen e bizneseve të reja. Por treguesi me perkeqesimin me te madh eshte mbrojtja e investimeve.

Nga 10 tregues 9 jane me renie”, deklaroi Tabaku duke kujtuar se një qeveri që për 6 vjet ka dënuar dhe sulmuar sipërmarrjen nuk mund të prodhojë një reformë në ekonomi për të shpëtuar biznesin dhe nxitur konkurencën e lirë!./abcnews.al

jorida-tabaku-1-1280x718.jpg
nev ila13:10 | 24/10/2019

U padit nga Rama, dënohet për shpifje Jorida Tabaku. Gjykata e Tiranës ka vendosur të dënojë Jorida Tabakun me 300 mijë lëk gjobë e cila ishte akuzuar për shpifje nga kryeministri Edi Rama.

Sipas Gjykatës Jorida Tabaku duhet të përgënjeshtrojë në faqen e saj në Facebook deklaratën e saj ku akuzon qeverinë për akte korruptive.

Në fillim të vitit 2019 qeveria hapi 17 gjyqe ndaj politikanëve të PD-së për shpifje.

Atë kohë kryeministri Rama deklaroi se me paratë që do të fitonte ndaj këtyre gjyqeve do të investohej në shkolla.

Një prej deputeteve të paditura atë kohë ishte edhe Jorida Tabaku për të cilën gjykata vendosi sot gjobën prej 300 mijë lekësh.

Ndërkohë një rishikim i tetëmbëdhjetë çështjeve gjyqësore që mbartin veprën penale të shpifjes dhe që janë shqyrtuar nga Gjykata e Lartë, tregon se në trembëdhjetë raste, përplasjet mes politikanëve të maxhorancës dhe atyre të opozitës kanë përfunduar gjithmonë me fitoren e maxhorancës.

Po ashtu Rama rezulton edhe politikani që ka ngritur më shumë akuza për shpifje ndaj kundërshtarëve të tij politikë./abcnews.al

jorida-tabaku-1280x731.jpg
nev ila13:11 | 23/10/2019

Partia Demokratike ka denoncuar pagesat e koncesionit të inceneratorëve edhe pse ata nuk janë vënë në punë. Ish deputetja Jorida Tabaku tha se qeveria e kryeministrit Rama ka bërë 44.3 milionë euro pagesa për inceneratorë fantazëm.

“Në 6 vjet, qeveria e Edi Ramës ka treguar se ka vetëm një prioritet: të vjedhë sa më shumë dhe pastaj të vjedhë sërish.Edi Rama është kapur shumë herë me duart në xhepat e qytetarëve, duke vjedhur dhjetëra e qindra miliona euro, por kryevepra e tij e korrupsionit janë inceneratorët”, tha Tabaku.

 

Deklarata e Plotë e PD:

“Kontrolli i Lartë i Shtetit ka zbuluar se qeveria e Edi Ramës ka manipuluar shifrat për kostot e PPP-ve, veçanërisht për inceneratorin e Tiranës. Për këtë incenerator shqiptarët nuk do të paguajnë 178 milionë euro, siç ishte deklaruar më parë në kontratë, por 118 milionë euro më shumë. Gjithsej 296 milionë euro për një koncesion,  pronarët e vërtetë të cilit janë të fshehur në parajsa fiskale.

Siç tregohet në tabelën e programit buxhetor afatmesëm dhe në tabelën e Kontrollit të Lartë të Shtetit për pagesat e inceneratorit të Tiranës, qeveria e ka fshehur me qëllim vlerën reale prej 296 milionë euro të kontratës, duke e kaluar mënyrë anti-ligjore këtë PPP korruptive.

Raporti i Kontrollit të Lartë të Shtetit tregon qartë se qeveria ka gënjyer për shifrat në kontratën e firmosur, pasi ajo po paguan 296 milionë euro ose 118 milionë euro më shumë sesa kishte deklaruar për koncesionin e inceneratorëve.

Akoma më i rëndë është fakti se këta inceneratorë, sipas kryeveprës së korrupsionit të Edi Ramës, paguhen miliona euro çdo vit, megjithëse nuk ekzistojnë.

Në dy vjet, qeveria e Edi Ramës ka bërë 44.3 milionë euro pagesa për  inceneratorët fantazmë, një vjedhje ditën për diell e shqiptarëve.

Nga të dhënat e thesarit rezulton se pagesat e kryera deri tani për çdo incenerator janë si më poshtë:

Inceneratori i Tiranës 11,9 milion euro

Inceneratorin i Fierit 15,3 milion euro

Inceneratori i Elbasanit  17,1 milion euro

Kush kërkon gjurmët e korrupsionit të qeverisë Rama, kush kërkon arsyet e refuzimit të Bashkimit Europian për këtë qeveri mjafton të shohë koncesionin e Inceneratorëve

Refuzimi i BE-së është vulë korrupsioni për qeverinë e Edi Ramës. Prandaj, kjo qeveri e ka të pamundur të përmbushë 9 kushtet e Bundestagut, një prej të cilëve është lufta kundër korrupsionit, është nxjerrja para drejtësisë e zyrtarëve të lartë të korruptuar.

o koncesion, çdo kontratë PPP-je është e lidhur ngushtë me vjedhjen publike që i bëhet pronës së qytetarëve, fondeve publike dhe pasurisë së tyre.

 Ka vetëm një rrugë për të shpëtuar vendin. Zgjedhjet e parakohshme, të lira e të ndershme, të çliruara nga Kampioni i Korrupsionit, Edi Rama!“, tha Tabaku./abcnews.al

 

 

IMG_0437-1280x853.jpg
ad min13:55 | 16/10/2019

Një vit më pas Partia Demokratike nuk merret me optimizmin e kryeministrit për çka do të ndodhte gjatë 2019-s por i vë përballë të tjera shifra treguese për borxhin publik që ka deklaruar qeveria në 2018.

“Qeveria ka vazhduar të gënjejë shqiptarët dhe institucionet ndërkombëtare duke pohuar se kanë ulur borxhin publik, në 67.2%.E vërteta  është se borxhi publik është 71.6% dhe ky sërish nuk është borxhi real përfundimtar, pasi aty nuk është përfshirë  borxhi 2,2 miliardë euro nga PPP-të korruptive. Nëse do të llogariteshin në mënyrën e duhur dhe sipas standardeve të kërkuara nga FMN dhe Banka Botërore, atëherë vlera reale e Borxhit Publik do të ishte 81%”.

Demokratët thonë se i janë referuar Raportit të Kontrolli të Lartë të Shtetit që  tregon se qeveria ka gënjyer dhe manipuluar të dhënat e buxhetit të shtetit, duke fshehur  610 milionë Euro borxh- thekson ish deputetja Jorida Tabaku.

“Kjo do të thotë se çdo shqiptari do t’i duhet të paguajë 200 euro shtesë vetëm prej borxhit të fshehur të Edi Ramës”.

Nga selia blu publikohen borxhet e fshehura që sipas demokratëve janë:

Detyrimet për investime, vendime gjyqësore etj janë rreth 173 milionë euro.

Detyrimet për rimbursimin e TVSH janë rreth 169 milionë euro.

Borxhe për tatim fitim ndaj biznesit 124 milionë euro.

Detyrime gjyqësore në avokaturën e shtetit, po ashtu 124 milionë euro. Dhe Detyrime gjyqësore ndërkombëtare 26 milionë euro.

Totali  i borxhit të paraportuar sipas Partisë Demokratike rezulton të jetë vetëm gjatë vitit të kaluar 600 milionë euro./ABC News Albania

jorida-tabaku.jpg
Autor E10:55 | 12/10/2019

Ish-deputetja demokrate Jorida Tabaku ka komentuar projektligjin e qeverisë për Korporatën e Investimeve Shqiptare duke theksuar se Kuvendi është kthyer në një noter që firmos dhe vulos çdo gjë që i shkon nga qeveria.

Tabaku shkruan në Facebook, se projektligji për koroporatën kishte shkuar në Kuvend jo nga burime zyrtare duke rritur dyshimet mbi qëllimin e hartimit të tij.

“Siç edhe kuptohet nga projektligji, qeveria ka bërë vetëm disa ndryshime estetike në këtë draft të ri. Shumica e kërkesave dhe vërejtjeve që i janë paraqitur qeverisë dhe mazhoranës nga institucionet serioze si BB dhe FMN nuk janë pasqyruar. Madje Banka Botërore ka kundërshtuar pohimet e mazhorancës në lidhje me projektligjin. Në një letër të drejtuar kryetarit të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave ato nënvizojnë se shqetësimet e BB-së për draftin mbeten të pa adresuara”, shkruan Tabaku në Facebook duke theksuar se problemi në lidhje me mandatin e zgjeruar dhe portofolin e madh institucional që ka KISH e cila është edhe manaxhere pronash, edhe pronare por edhe invesitore nuk kanë gjetur rrugëzgjidhje logjike dhe ligjore.

Postimi i plotë
Banka Botërore: Korporata e Investimeve, mandat të gjërë, konflikt interesash dhe risk për buxhetin!

Nuk ka gjë më të rëndë për një shtet se sa shndërrimi i pushtetit legjislativ në një noter që voton dhe firmos çfarë t’i shkojë në mendje qeverisë apo pronarëve të ministrave (pra oligarkëve). Gjithsesi përpara disa ditësh parlamentarizmi shkoi edhe më poshtë, pasi në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave u diskutua projekt-ligji i famshëm i Korporatës së Investimeve Shqiptare.

Mirëpo e veçanta e mbledhjes ishte se projektligji në fjalë nuk kish ardhur përmes një rruge zyrtare me protokoll. Jo! Komisioni kish vendosur që të shqyrtonte një projektligj që sekretariati i Ministrisë së Ekonomisë dhe Financave ia ka çuar kryetarit të Komisionit me email. Praktikisht parlamenti, institucioni më i lartë sipas kushtetutës në vend, nuk respekton as vetë rregullat bazë të diskutimeve proceduriale dhe marrjes së ligjeve. Tanimë është normale që qeveria (më saktë oligarkët) të komandojë parlamentin dhe deputetët përmes sekretarëve të ministrive.

Siç edhe kuptohet nga projektligji, qeveria ka bërë vetëm disa ndryshime estetike në këtë draft të ri. Shumica e kërkesave dhe vërejtjeve që i janë paraqitur qeverisë dhe mazhoranës nga institucionet serioze si BB dhe FMN nuk janë pasqyruar. Madje Banka Botërore ka kundërshtuar pohimet e mazhorancës në lidhje me projektligjin. Në një letër të drejtuar kryetarit të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave ato nënvizojnë se shqetësimet e BB-së për draftin mbeten të pa adresuara.

Problemi në lidhje me mandatin e zgjeruar dhe portofolin e madh institucional që ka KISH e cila është edhe manaxhere pronash, edhe pronare por edhe invesitore nuk kanë gjetur rrugëzgjidhje logjike dhe ligjore. Sakaq BB vëren me të drejtë se propozimet e qeverisë për të supervizuar, rregulluar apo dhe audituar veprimet e KISH janë shumë të dobëta. Sikundër dhe mungesa e një analize të riskut financiar dhe ekonomik sa i takon borxhit publik.

Shqetësimet e BB janë mëse korrekte dhe parashtrojnë disa pika kyçe të hajdutërisë që po tenton të shndërrohet në ligj nga Parlamenti. I cili, siç dhe u tha nga deputetët, do të votojë brenda dy javësh në favor të projektligjit që vjedh pronat e qytetarëve dhe ua jep oligarkëve. Rruga që kryeministri Rama ka nisur të marrë do të jetë një kosto e lartë që shqiptarët do të mbajnë mbi supet e tyre. Pushteti i oligarkëve është tanimë aq i madh saqë me gjasë projektligjet e radhës do t’i shkojnë komisionit nga sekretaret e oligarkëve në email.

Kjo përbuzje ndaj shtetit dhe Kushtetutës është shembulli më i shëmtuar se si duhet të sillen deputetët e një Parlamenti. Natyrisht këtë ndjesi nuk mund ta kenë deputetë që kanë dalë ose nga paraja e krimit të organizuar apo nga ajo e oligarkëve. Shqipëtarët duhet t’i japin drejtim vendit dhe zgjedhjet e parakohshme janë e vetmja mundësi. Një parlament-noter është ëndrra e çdo trafikanti dhe oligarku madje e çdo qeveritari që shqiptarët i përdor për t’i mjelë kursimet e për t’i ndarë kursimet e tyre me monopolet dhe oligarkët e tenderave.

Prandaj nuk mund të pritet më asgjë, as taksa më të ulëta, as më shumë shërbime, as më pak informalitet, as ligje më të drejta dhe as konkurencë!

Misioni e funksioni i këtij parlamenti ka përfunduar! /abcnews.al/

IMG_8684-1280x853.jpg
ent ela12:50 | 20/09/2019

Partia Demokratike e lidh dorëheqjen e drejtoreshës së ARRSH-së, Sonila Qato me konfliktin me ministren e Infrastrukturës, Belinda Balluku për tenderin e rrugës Kardhiq-Delivinë. Ish-deputetja e PD, Jorida Tabaku publikoi dokumenta që sipas saj vërtetojnë se dy funksionaret e larta të qeverisë ishin në konflikt mes tyre pasi donin të favorizonin dy kompani të ndryshme për të fituar tenderin.

Largimi i Sonila Qatos nga detyra e Drejtores së Agjencisë së Rrugëve për Partinë Demokratike nuk ishte tregues përgjegjshmërie përballë akuzave publike por rezulatat i një lufte të brendshme me ministren Belinda Balluku për tenderin Kardhiq-Delvinë. Ish-deputetja Jorida Tabaku deklaroi se për këtë tender kompania “Vëllezërit Hysa” bënte pazar me Sonila Qaton ndërsa “Gjoka Konstruksion” bëri pazar me Belinda Ballukun.

Sipas demokratëve vendimi për anulimin e tenderit është marrë nga Edi Rama pasi u bë publik konflikti mes drejtoreshës së ARRSH dhe ministres Balluku.

Për Tabakun, Qato e Balluku ishin të dyja  në shkelje të kritereve për konkurencë të ndershme dhe sesi, në këtë tender por  u përdorën kompani të tjera për të mbuluar përfituesin e vërtetë të tenderit me ofertën më të lartë, 20 milionë euro.

Drejtoresha e Agjensisë së Rrugëve dha dorëheqjen pasditen e të enjtes, vendim që erdhi menjëherë pas një padie në gjykatë nga kompania Gjoka Kontruksion për korrupsion. /ABC News Albania 24/7

 

 

JORIDA-TABAKU-1280x853.jpeg
ad min16:00 | 19/09/2019

Partia Demokratike ka reaguar pas dorëheqjes së drejtoreshës së Autoritetit Rrugor Shqiptar, Sonila Qato nga detyra. Ish-deputetja demokrate, Jorida Tabaku paralajmëroi se Partia Demokratike do të publikojë ditën e nesërme prova të skandalit që detyroi Qaton të dorëhiqet nga detyra.

Tabaku  thekson se me vendimin e dorëheqjes së funksionarës së tij, Edi Rama po përpiqet të mbulojë skandalet dhe aferat korruptive që kanë ndodhur muajt e fundit.

“Edi Rama po përpiqet të mbulojë luftën e egër që ka plasur mes grupeve në PS me shpresën se gjyqi i Tahirit do të bëjë të harrohet skandali i Sonila Qatos, i Belinda Ballukut dhe i kompanive me të cilat, Rama, bashkë me to, vjedh shqiptarët! Asgjë nuk do të harrohet! Çdo aferë korruptive do t’i bëhet e njohur publikut”, ka deklaruar Tabaku./ABC News Albania 24/7

jorida-tabaku-1280x720.jpg
ad min15:11 | 13/09/2019

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku shprehet kritike në lidhje me hapat e hedhura nga qeveria për çeljen e negociatave në Tetor me Bashkimin Europian. Në një intervistë për ABC News, Tabaku thekson se opozita ka bërë gjithçka për një vendim pozitiv, ndaj edhe pret një vendimmarrje në favor të negociatave me BE.

Demokratët besojnë se qeveria nuk ka marrë asnjë masë për të plotësuar kushtet e vendosura për çeljen e negociatave me Bashkimin Europian. Por pavarësisht kësaj, opozita do ta mbështesë dhe do të lobojë për një vendim pozitiv në Tetor. Në një intervistë për ABC News, ish-deputetja e Partisë Demokratike Jorida Tabaku  thekson se opozita nuk ka qenë kurrë pengesë për negociatat dhe se përgjegjësitë duhen parë gjithmonë nga qeveria.

“Është e vetmja qeveri që nga 5 kritere që i gjeti, i përkeqësoi dhe kaloi në 7 kritere. Opozita në asnjë nga këto pika nuk ka lidhje për të plotësuar. Opozita çfarë mund të bëjë? Opozita mund të thotë fjalën e saj dhe Basha e ka thënë në Bruksel dhe kushdo që ka pasur mundësi e ka thënë që ne jemi pro hapjes së negociatave. Nga 2013 e këtej kushdo që lexon raporte e shikon që nuk jepet opozita si pengesë”, tha Tabaku.

Formula e zgjidhjes së krizës me ndërmjetësim ndërkombëtar apo me tryezë të gjerë dialogu, pjesë e së cilës do të jetë i gjithë faktori politik mbetet e paqartë. Por për Tabakun e sigurt është se rruga e nisur nga demokratët është pa kthim.

“Nuk e di se kush është formula e artë për të dalë nga kriza, por di të them që PD ka nisur një rrugë pa kthim dhe ka nisur një rrugë të cilën e ka seriozisht duke pasur një vizion parasysh, duke pasur vizionin e një Shqipërie evropiane. Në një Shqipëri evropiane ne nuk mund të diskutojmë për zgjedhje ku mbushen kutitë e votimit, nuk mund të diskutojmë për standardet e demokracisë që janë në rrezik dhe nuk mund të diskutojmë për kriminelë që i caktojnë anëtarë parlamenti”, tha Tabaku.

Shqiptarëve shumë shpejt do t’i paraqitet nga Partia Demokratike, platforma për daljen nga kriza. Ish-nënkryetarja e Komisionit të Ekonomisë flet për një punë intensive në terren për të reflektuar në dokumentin final çdo shqetësim të grupeve të interesit.

“Ne i kemi prezantuar shtyllat kryesore të programit tonë nga pikëpamja fiskale dhe është duke u punuar për të gjithë pjesën tjetër programore dhe sektoriale. Kjo ka ardhur nga kontaktet e vazhdueshme me të gjitha grupet e interesit, qytetarët dhe kjo është duke u bërë në çdo fushë dhe çdo sektorë nga specialistët dhe përfaqësuesit e lartë të PD-së”, tha Tabaku.

Mënyra e zgjidhjes së krizës tani është e gjitha në duart e liderit të opozitës, Lulzim Basha. Pas takimeve në Bruksel dhe një takimi konfidencial në Presidencë me Metën, kryedemokrati ka folur pak për mënyrën se si vendi do dal nga kriza, por ka garantuar se pakt të ngjashëm me atë të 2017 me Ramën nuk ka për të pasur./ABC News Albania 24/7

jorida-tabaku-1280x731.jpg
nev ila22:02 | 11/07/2019

Ish nënkryetarja e komisionit të ekonomisë Jorida Tabaku shkruan në rrjetet sociale se arsyet e paraqitura në raportin e fundit të DASH, se Shqipëria është vendi më i korruptuar në Ballkanin perëndimor, janë prekur vazhdimisht nga opozita, por qeveria ka këmbëngulur që të paraqesë një realitet tjetër, duke këmbëngulur në rrugën e gabuar ekonomike.

“Raporti është një kambanë alarmi drejtuar një qeverie dhe mazhorance që ka vendosur t’i shkojë deri në fund rrugës së verbër të koncesioneve klienteliste, tenderave për oligarkët dhe thatësirës së investimeve të huaja”, shkruan Tabaku.

Sado ligje gjoja pro-investitorë të votojë kjo mazhorancë, fryma anti-biznes e kësaj qeverie do të jetë përherë pengesë dhe barrierë për investitorët e huaj në Shqipëri, vijon ish deputetja demokrate, sipas të cilës, prej shtatorit 2013 në Shqipëri nuk ka ardhur asnjë investim i huaj direkt, dhe kryeministri Rama është krenuar me atë çfarë trashëgoi nga qeverisja demokratike.

Tabaku kujton premtimin e PD jo vetëm për ulje të taksave, por edhe krijimin e gjithë kushteve politiko-ekonomike në favor të investimeve të huaja, për ta rikthyer Shqipërinë në një konkurente të denjë në rajon./ABC News Albania 24/7


Rreth Nesh

ABC NEWS është i pari televizion në Shqipëri që në ditën e parë të transmetimeve nis me lidhje direkte nga 7 studio lokale ne Shkodër, Durrës, Elbasan, Korcë, fier, Vlorë e Gjirokaster. Për të pasuruar gjeografinë e informacionit së shpejti do të mundesohet edhe studio nga Lezha me transmetime live në cdo kohë.
Në faqen zyrtare në internet, abcnews.al do të gjeni portalin më të pasur ballkanik me lidhje në rrjetet më të mëdha sociale facebook, twitter si dhe në një prej websiteve më të fuqishëm në kulturën e internetit YOUTUBE. Transmetimi i ABC news është live 24 ore. 
NUIS/NIPT K01711004F


Kontakt

Telefono